Followers

Friday, 2 March 2012

Pemenang Contest Ungkapan Romantis

Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)


berakhir sudah contest ungkapan romantis anjuran eiya n syira. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar sekali. Thanks a lot pada sesiapa yang sudi sesangat join contest eiya haritu.. Love u all ^^

Sekarang tibe masa untuk mengumumkan Pemenang Contest Ungkapan Romantis *neves nie..hehe

Tempat pertama (necklace,earing dan dark brown wallet)

sangat menyentuh hatisetiap ungkapan dia yang dia titipkan untuk suami dia. Sampai cik2 penganjur nie rasa nak bahagia seperti beliau. :)

Tempat kedua (necklace dan brown wallet)
 

ayat2 dia buatkan rasa cik2 penganjur sangat rindu keluarga kami. :)

Tempat ketiga (necklace dan green wallet)

Ayat2 dia sangat sweet. Tuan dia pun sweet gak. Beruntung siapa yang dapat dia :)

Selesai dah segala neves eiya ..hehe. tahniah..tahniah pada sesiapa yang dah menang tu. Bagi sesiapa yang belum ada rezeki tu, jangan bersedih. Sekurang2nya bile join contest macam ni, dapat juga kite luahkan apa yang kite inginkan daripada pasangan kite. Bagi yang untuk ibu dan ayah tu, sekurang2nya dapat luahkan apa yang selama nie tersimpan di dalam hati sebab bukan mudah kite luahkan perasaan sebenar kite dengan kata2 kan ...hehe. Untuk yang future husband, insyaAllah kamu semua akan dapat future husband yang seperti kamu inginkan .. dan tak ketinggalan juga untuk yang bff tu, mudah2an perhubungan bff kamu akan kekal..Amin.

InsyaAllah next time kalau kami anjurkan contest @ GA,sudi2la join ye..hehe :) Thanks a lot ^^co

p/s : untuk pemenang,sila emailkan nama penuh,alamat dah no telefon ke email ni yasirahyahya@gmail.com 

 

5 si ceria:

Nida said...

Alhamdulillah..syukur, Kak Nida menang tempat pertama.. rezeki keluarga.

Kak Nida sudah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

Terima kasih tidak terhingga buat eiya dan syira.

nur_za said...

alhamdulilah..thanks sangat..nur dah send detail.. =)

nur farahiya said...

tahniah ye..nnt eiya tanya syira dh dpt ke tak..thanks a lot :)

Kamil Kahar said...

thx sbb pilih sy jadi pemenang ke-3...hehe...da hntr sume details kt email... :)

syira said...

tahniah semua.. dah dapat inform ye..thanks..=)