Followers

Monday, 7 May 2012

Nervous Pagi Isnin

Assalamualaikum :))

Pagi ni eiya update sepantas dan seringkas yang mungkin..hehe. Kenapa eh pagi isnin nie eiya sangat nervous? Nak tahu sebabnya? Jeng..jeng..jeng...

Hari ni first day eiya start keja. Alhamdulillah sejak habis belajar hari tu lebih kurang setahun, nie baru eiya nak kerja. Selama 23 tahun eiya hidup, nie first time eiya nak kerja. Dulu lepas habis SPM baba tak bagi eiya keja. Kata baba nanti dah tengok duit dah tak mahu sambung belajar. Betul jugak kan. Kalau dulu time cuti sem pun baba tak kasi keja. Jadi nie pengalaman pertama eiya dalam bidang keja nie. Tu yang tersangat la nervous..hehe.

Apa2 pun eiya harap first day kerja nie semuanya berjalan dengan lancar. AMIN :))

Jangan lupa senyum dipagi hari. Selamat pagi semua :))

Nur Farahiya

2 si ceria:

Syuhada Nasya said...

untung la dpt keja kan hihii

Niswatus Solikah Samik said...

good luck ea kak eiya! keje rajin2! :D