Followers

Sunday, 12 February 2012

Flashman Time

Assalamualaikum :)


Flashman time

Hah siapa ingat lagi dengan cerita Flashman?*untuk yang lahir tahun 1980 an and awal 90 an.. Untuk adik2 yang lahir lepas tahun 1996 (andaian jela),maybe korang tak tahu kot cerita nie. Takpun cerita Mask Man..haha. Cerita nie lebih kurang macam Power Rangers tapi cerita Flashman and Mask Man cerita yang ditayangkan sebelum Power Rangers tu.. Apa2 pun cerita Flashman lagi best daripada Power Rangers..hehe

Cerita nie salah cerita satu faveret eiya time umur 7 8 tahun..hehe. Selalu berebut dengan adik yang bawah eiya nak pilih warna flashman..haha. Selalu eiya akan dapat pilih warna pink and adik akan dapat warna kuning..hehe.. Orang yang warna pink selalu cantik (dalam cerita nie la..hehe)..

Asalkan petang je mesti dah tunggu kat depan tv untuk tengok cerita nie. Boleh dikatakan tak pernah missed la tengok cerita ni. Mak eiya pun akan join tengok sekali Flashman..hehe.

Untuk sesiapa yang macam samar2 pasal cerita Flashman nie, ape kata korang tengok video ni..hehe


Dah ingat tak?hehe.


Rindu sangat time zaman kanak2 :)

1 si ceria:

Zamani said...

Zam minat Mirro attack.. Summersault berputar!!