Followers

Sunday, 26 February 2012

T-Shirt RunningMan

Assalamualaikum :)


Siapa antara pembaca post nie peminat RunningMan? Pasti ramaikan..eiya salah seorang daripada nya..hehe.Eiya nak promote t-shirt RunningMan..hehe. Sekarang nie tengah hot order baju RunningMan dekat salah satu group di facebook :) Berlumba2 orang order baju nie...sampai tak cukup kaki dan tangan admin group tu nak mengupdate *memandai je eiya nie..haha


nie design baju tu.cantik and smart baju nie :) 

Murah je harga baju tu.. Untuk long sleeve rm26 and short sleeve rm23.. Cepat2 order sebab due date untuk order dan bayar 4 Mac 2012.

Klik dekat Malaysia RM Fans untuk tahu maklumat lanjut :) Jangan lepaskan peluang kalau anda seorang peminat RunningMan..hehe

2 si ceria:

Cik 13 Februari said...

comel sgt2. Tapi xsempat dah nak beli. Kene tunggu diaorg bukak order yang lain plak. huhuhu RM!!!!!

Azimiza said...

xnak tshirt running man sebab nanti mesti kena pow ngan pakwe..grrr, beliau pon hantu running man