Followers

Saturday, 4 February 2012

Minat itu Sangat Penting

Assalamualaikum :)

dulu eiya tak cukup kuat dalam dunia nie

Alhamdulillah bile startnya eiya publish link blog dekat fb semalam, ada 2 3 orang kawan eiya bertanyakan tentang hal2 blog nie walhal eiya hanya baru sahaja memulakan zaman tadika belog eiya nie.. Bersyukur sangat ada jugak yg sudi memandang belog baru nie..hehe :)

Ada seorang kawan eiya bertanya, nanti buat belog ada ke follower? Bagi eiya memang follower tu penting tapi apa yang lagi penting dalam dunia blogging nie ialah kena ada minat. Kalau tak da minat, macam mana nak menaip?macam mana orang nak follow kalau tak da pape kat belog kita..betul tak?hehe. Jadi harus2 ada perasaan minat untuk share macam2 dengan yang lain nanti baru ada orang nak tengok belog kita dan insyaAllah akan ada yg follow kita..bak kata orang sikit follower lelama jadi bukit follower *memandai je buat pepatah sendiri..haha.


By the way untuk kawan eiya tu, jangan cepat putus asa dalam dunia blogging nie ye.. InsyaAllah akan ramai yang support nanti..hehe :)

Selamat maju jaya dan bergembira menaip macam2 :)


10 si ceria:

Nunu Gomez said...

betul tu kan,
at least ada niat nak menulis ,
blog sebagai luahan hati.
blog bersuara . go go
^^ ps' mcm kenal kawan cik eiya tu :)

惄 dilladelaila said...

welcome to blogger world dear . nice page ! :)

nur farahiya said...

@Nunu Gomezhehe...betul3..harus la nuar kenal..hehe

nur farahiya said...

@惄 dilladelailatq dear..support me k :)

Miss Nadya said...

betul tu sayang...kak nad ada ni..:)

nur farahiya said...

@Miss Nadyathanks a lot kak nad :)

Arra Ahmad said...

ya..setuju..minat takde nak hupdate hape pun tak tau.hehe

Syuhada Nasya said...

hye awak selamat datang ke dunia blogger k .. hehehhe cun blog awak .. jom singgah blog saya k.. :)

Azimiza said...

welcome back babeh.... ha..ha beta dah 2 tahun tulis blog tp tulis buat syok sendiri.. Follower lain citer

Miss Nadya said...

p/s :: mn boleh lupa syg...even kak nad jarang visit..tapi ieya tetap kawan dan adik kak nad..:)

salam maulidur rasul dari kakak se fmili sygs..:)